OJC komt niet langs UDI'19

01-01-1970
1-1

OJC heeft de spectaculaire zege van een week eerder tegen Dongen slechts deels een vervolg kunnen geven. Op eigen veld moest OJC ROSMALEN tegen UDI '19/Beter Bed genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel.

OJC begon uitstekend aan de thuiswedstrijd tegen de Udenaren. Tom Wijkmans bracht OJC al binnen drie minuten op een 1-0 voorsprong. De thuisploeg was niet veel later via Diego Meerveld ook dicht bij de 2-0, maar de aanvaller zag zijn kopbal knap gepareerd worden door doelman Sander Maas. UDI '19 kwam uit het niets op gelijke hoogte, maar de manier waarop was uiterst fraai. Joep van Geelkerken onderschepte de bal halverwege de eigen helft, dribbelde paar meter en besloot daarna de bal vanaf zo'n 50 meter over doelman Koen van Boxtel in het doel te trappen. Een gelijkmaker van grote schoonheid.

De tweede helft had grotendeels schriftelijk afgewerkt kunnen worden. Lange tijd gebeurde er niets in de Brabantse derby. De spaarzame hoogtepunten van de tweede helft vielen in de laatste vijf minuten te noteren toen de bezoekers tot tweemaal toe bijna met de volle winst aan de haal waren gegaan. Doelman Koen van Boxtel zorgde echter met twee knappe reddingen voor het ene winstpunt van OJC.