MO19-1 scoord te weinig

01-01-1970
01:00

OJC MO19-1 scoort te weinig.

Hoe kan dat nou zullen de meiden zeggen Theo zit lekker in de zon in Turkije en schrijft een verslag en het klopt nog ook.. Even een tipje van de sluier oplichten ik heb gisteren in nou contact gestaan met diverse ouders de elftal leiding en mensen rond het veld. Van uit deze verhalen en berichten kan ik een verslag schrijven dat bijna 100% nauwkeurig is. En vanuit de notities van Mariëlle en Mirella blijkt wel dat er te weinig is gescoord en had de uitslag veel hoger moeten uitvallen, en dit is het euvel waar we heel het jaar al tegen aanlopen. En het begon in de wedstrijd tegen Engelen allemaal zo mooi. Meteen in de 1e minuut scoorde de rood zwarte vanuit een corner het was Jacklyn die direct de bal in de goal schoot. Nou mooier kun je niet beginnen zou je denken maar het tegenstemde gebeurde blijkbaar want daarna werdt het goal niet meer gevonden. 6e minuut Kim naast 14e minuut Mila over 18e minuut Britt Heijmans over 24e minuut Jacklyn alleen op de keeper af pass op Brit Heijmans die mist. 26e minuut Britt Heijmans op de keeper. Dat waren dus 5 kansen die erin hadden gemoeten. En dan heb je alles tegen want in de 30e minuut werd er nog een doelpunt afgekeurd. Later op e avond in het telefoon gesprek met Wendy kwam naar boven dat het maar goed dat ik er niet bij was want ik zou zeker ruzie hebben gekregen met de grensrechter die dacht dat het vlaggetjes dag was. Maar toen waren de kansen nog niet over 31e minuut Kim naast en 38e minuut Maudy over.

Jammer van de gemiste kazen want dat waren er 7 hopen op een betere 2e helft. En indexeren helft heeft Quinty het blijkbaar op haar heupen gehad.

2e minuut Quinty naast maar in de 3,5e minuut scoorde Quinty 0-2 en toen kwamen de meiden los en vonden ze het goed wel maar werden ook de nodige kazen gemist 7e minuut Mila over 15,5 minuut Cerita naast 19e minuut Quinty 0-3 23e minuut Britt op de keeper 26e minuut penalty Maudy op de keeper maar in de rebound 0-4 door Maudy 28e minuut voorzet Jacklyn doelpunt Quinty hattrick.
32e minuut Jacklyn op de keeper 33e minuut Quinty naast 34e minuut Maudy over. 37e minuut Voorzet Jacklyn en Kim maakt 0-6. 38e minuut Jacklyn maakt de 0-7. 39e minuut 0-8 Kim die in de 40e minuut net naast schiet in de 45e minuut maakt Kim de 0-9. Opgeteld zouden de meiden ver in de dubbel cijfers zijn gekomen als ze alles hadden gescoord.

Maar 0-9 is een uitslag waar normaal iedereen van zou zeggen zou goed gedaan meiden. Het is misschien te weinig voor het kampioenschap omdat deze op doelsaldo wordt beslist waar dat vorig jaar nog op onderling resultaat was. Was dat nog zo geweest dan zouden de Rood Zwarten het kampioenschap mogen vieren omdat wij van Nevelo hebben gewonnen. Nu komt het aan op de laatste wedstrijd waar Nevelo naar Engelen mag en wij naar Zwaluw het doelsaldo is Nevelo 51+ en wij 46+. Dat betekent 6 doelpunten meer maken in de laatste wedstrijd dan Nevelo. Dus het kan want als alle kansen gisteren omgezet waren in doelpunten had het er heel anders uit gezien.

Maar toch goed gedaan meiden en de volgende wedstrijd knallen met die ballen.