Nieuwsarchief

Filter overzicht

Stijn Rambach nu alsnog naar OJC ROSMALEN

www.ojcrosmalen.nl
Stijn Rambach speelt volgend seizoen in het shirt van OJC ROSMALEN. Een jaar geleden mochten wij dat nieuws ook melden, maar toen koos de inmiddels 21-jarige aanvaller alsnog voor een kans in het profvoetbal. Dat avontuur verliep echter niet zoals gewenst, waardoor Rambach over enkele maanden alsnog aansluit op De Groote Wielen.

Rambach, woonachtig in Wijchen, speelde in de jeugd van NEC Nijmegen en Union en kwam via de A1 van sv TOP (waar hij 32 doelpunten maakte) in het eerste elftal van de hoofdklasser terecht. Daar baarde hij vorig seizoen met tien goals en tal van assists opzien, maar OJC ROSMALEN bleek niet de enige club die het talent op waarde wist te schatten. Rambach had zijn ja-woord al gegeven, maar toen FC Oss zich meldde, bedacht hij zich geen moment. "Die kans kon ik niet laten schieten", zei hij daar vorig jaar over.

Mede door blessures kwam de snelle en vaardige dribbelaar niet tot een competitiedebuut in de Jupiler League. Een jaar na dato komt hij daarom - ondanks flinke belangstelling van andere clubs - alsnog maar wat graag naar Rosmalen om zich te laten zien in het rood-zwart van onze club. Wij zijn blij dat Stijn voor OJC ROSMALEN kiest, wensen hem wederom van harte welkom en wensen hem volgend seizoen veel succes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven