Nieuwsarchief

Filter overzicht

Selectie en staf met laatste nieuwkomers rond

www.ojcrosmalen.nl
Met een nieuwe 'nummer tien' uit de Topklasse, een talentvolle doelman uit de regio en een hersteltrainer uit onze eigen gelederen is de A-selectie én staf van OJC ROSMALEN voor het seizoen 2016-2017 helemaal rond. Mitch van der Ven komt over van JVC Cuijk, Aaron van Engelen keept nu nog wekelijks bij Haarsteeg en met Indy Smits wordt de staf verder verrijkt met het nodige OJC-bloed.

Zie ook:
04-04-2016:  Stijn Rambach nu alsnog naar OJC ROSMALEN
15-03-2016:  Selectie voor volgend seizoen krijgt vorm
10-02-2016:  OJC bindt spelers en strikt goalgetter
04-02-2016:  OJC legt stevige basis voor het nieuwe seizoen
29-01-2016:  Nieuwe staf OJC ROSMALEN 1 nagenoeg rond
06-12-2015:  David Vecht volgend seizoen hoofdtrainer

Mitch van der Ven (foto) is een echte aanvallende middenvelder, die opgegroeid is in Tilburg en daar nog altijd woont en studeert. Hij begon bij Triborgh en doorliep tien jaar lang de jeugdopleiding van Willem II. Het kwam tot een debuut in het profvoetbal, maar doorbreken kon de inmiddels 20-jarige Van der Ven er niet. Via FC Eindhoven belandde hij afgelopen zomer bij JVC Cuijk. Trainer David Vecht denkt met de Tilburger een goede spelverdeler met een groot loopvermogen binnen te halen.

Naast Koen van Boxtel (23) en Paul van den Elzen (20) heeft OJC ROSMALEN opnieuw een talentvolle doelman aan zich weten te binden. De pas net 18-jarige Aaron van Engelen komt over van Haarsteeg, waar hij op jonge leeftijd - als eerstejaars A-junior zelfs - al de eerste doelman is. Aaron genoot zijn opleiding bij PSV, maar besloot daar op eigen initiatief te vertrekken. Vitesse, Blauw Geel'38 en nog een aantal gerenommeerde clubs hadden belangstelling voor de talentvolle goalie, maar hij kiest voor OJC.

Niet alleen de selectie, maar ook de staf is compleet. Met de binnen OJC bekende Indy Smits is een nieuwe herstel-/revalidatietrainer aangesteld. De 24-jarige Rosmalenaar studeert Fysiotherapie aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) en is al vanaf zijn zesde jaar lid van onze club. In het verleden werd hij als keeper gescout door Willem II, maar tegenwoordig staat hij onder de lat bij ons 9e elftal. Afgelopen seizoen was Indy al, met enkele medische OJC-collega's, bij Brabant United actief. Komend seizoen zal hij op maandag, woensdag en vrijdagavond bij de trainingen aanwezig zijn. Indy zal eveneens de ontwikkeling van de rompstabiliteit van de spelers voor zijn rekening nemen.
 

Tot slot melden wij ook het laatste nieuws over de vertrekkers. Mike Scholten heeft in Roda Boys zijn nieuwe club gevonden, Jelle Schijvenaars keert na een paar maanden OJC terug naar KFC Turnhout (België), Stefan de Jong gaat zijn heil zoeken bij Juliana'31 en Jaouad Chraou vertrekt ondanks een eerdere toezegging toch. Hij gaat voetballen bij WSC.

De voorlopige selectie voor het nieuwe seizoen is momenteel als volgt:
  1. Koen van Boxtel (k)
  2. Bas Peters
  3. Kevin van Zijl
  4. Frank van Mosselveld
  5. Daan Schreuders
  6. Jesse Dibbets
  7. Joey Lokasi
  8. Tom Wijkmans
  9. René Geerts
  10. Jelle Scholts
  11. Guus Habraken
  12. Diego Meerveld
  13. Melvin van Gestel
  14. Randy van Heijnsbergen
  15. Elvin Hardeveld
  16. Ritchie van Ooijen
  17. Paul van den Elzen (k)
  18. Tsvetelin Tonev
  19. Furkan Alakmak
  20. Sam van Doremalen
  21. Stijn Rambach
  22. Mitch van der Ven
  23. Aaron van Engelen (k)
Hoofdtrainer: David Vecht.
Co-trainer: David Toxopeus.
Keeperstrainer: Martijn van Strien.
Hersteltrainer: Indy Smit.
Verzorger: Patrick Kivits.
Leider: Edwin Smolders
Leider/grensrechter: Werner Beset.

Vertrekkende spelers: Erik van Beekveld (Nivo Sparta), Jaouad Chraou (WSC), Yvo van Engelen (DESK), Kay Huijgens (TEC), Stefan de Jong (Juliana'31), Jelle Schijvenaars (KFC Turnhout), Mike Scholten (Roda Boys), Jeroen van Schoonhoven (DESO) en Tim Strijbosch (onbekend).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven