Nieuwsarchief

Filter overzicht

Nieuwe lockers in gebruik genomen

www.ojcrosmalen.nl
Deze maand zijn de nieuwe lockers, te vinden in de ruimte voor de kleedkamergang, in gebruik genomen. Voortaan kunnen we hiermee de bezetting van de kleedkamers op drukke zaterdagen beter spreiden. Het delen van één kleedkamer door twee teams hoeft nog slechts zelden te gebeuren en nagenoeg iedereen kan voortaan gewoon omkleden én douchen in een leeg kleedlokaal.

De afgelopen periode is door enkele vrijwilligers druk geklust en het resultaat mag er zijn. Acht fraaie, in onze clubkleuren geschilderde, 'lockers' zijn verrezen in de ruimte die ons leidt naar de kleedkamergang. In iedere locker passen minimaal 16 voetbaltassen. Ruimte genoeg dus om de spullen van een heel team erin op te bergen.

Op het wedstrijdschema zal, indien de lockers ingezet moeten worden, geen kleedkamernummer worden vermeld maar het woord 'Locker' met een cijfer. Ieder locker is gekoppeld aan een bepaalde kleedkamer. In het wedstrijdsecretariaat kan de leider (tegen 10 euro borg) de sleutels van zowel de locker als de kleedkamer op komen halen. Om die naderhand uiteraard weer in te leveren.

We denken met de ingebruikname van de lockers de organisatie binnen OJC ROSMALEN weer een stukje te hebben verbeterd en hopen op eenieders medewerking!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven