Nieuwsarchief

Filter overzicht

Koen Wissing terug als assistent bij OJC 1

www.ojcrosmalen.nl

Na twee jaar keert Koen Wissing deze zomer weer terug op De Groote Wielen. De hoofdtrainer van Nulandia wilde na zijn aangekondigde vertrek graag in die rol actief blijven, maar vond geen passende club om het trainerschap voort te zetten. Hij pakt nu bij OJC Rosmalen, naar volle tevredenheid, de taak van assistent van het eerste elftal weer op.


Wissing zegt in een reactie aan 073voetbal.nl blij te zijn met zijn terugkeer. "OJC is toch wel 'mijn cluppie', aangezien ik er begonnen ben nadat ik vanuit de Achterhoek naar Brabant verhuisde. Thuis had ik al eens aangegeven dat een terugkeer naar OJC voor mij zeker een optie zou zijn. Maar aangezien Corné (Verhoeven, red.) de functie van assistent invulde, was dat tot voor kort niet mogelijk. Toen Tonny (Timmers, technische zaken OJC Rosmalen, red.) mij belde en vertelde dat Corné stopte wegens een nieuwe baan, was ik direct enthousiast. Na een goed gesprek met Bas (Gösgens, red.) waren we er erg snel uit."

Twee jaar op eigen benen heeft Wissing goed gedaan, vertelt hij verder: "Ik heb veel geleerd bij Nulandia. Of ik niet de ambitie had om als hoofdtrainer verder te gaan? Jawel, maar alleen als ik een goed gevoel had bij een bepaalde club en het niveau mij aansprak. Bij een aantal clubs ben ik op gesprek geweest. Ik heb er leuke gesprekken gehad, maar het kwam niet tot een akkoord."

Titelstrijd
Vorig seizoen degradeerde de 31-jarige coach met Nulandia uit de 3e klasse. Momenteel is de club een niveau lager verwikkeld in de titelstrijd. "Daar wil ik me nog een aantal maanden op richten. Ik wil met een goed gevoel het sportpark verlaten", besluit Wissing.

Bron: 073voetbal.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven