Nieuwsarchief

Filter overzicht

Gratis sportspreekuur bij OJC ROSMALEN

www.ojcrosmalen.nl
Omdat lichamelijke activiteit onder de jeugd en ouderen steeds minder wordt, willen wij een positieve bijdrage leveren aan gezond sporten en bewegen. Leden van OJC ROSMALEN kunnen bij onze medische partner Fysiotherapie Scholten een afspraak maken voor een gratis bezoek aan het sportspreekuur of een volwaardige afspraak in de praktijk.

Op afspraak kunnen alle actieve leden van OJC een bezoek brengen aan een (sport)fysiotherapeut of sportverzorger. Die onderzoekt de persoon, zal adviseren over sporthervatting of over een eventueel te volgen behandel- of revalidatietraject. In principe vinden er geen behandelingen plaats, het gaat om een beoordeling van het probleem en een eventueel advies. Dit spreekuur is dus niet bedoeld om tape etc. aan te laten leggen. Er is een sportspreekuur op zaterdagochtend van 11.30 tot 12.30 uur. Tevens is er voor de vrouwen een sportspreekuur op dinsdag- en donderdagavond.

De fysiotherapeuten zijn te vinden in de medische ruimte, naast kleedkamer 1 van OJC ROSMALEN. Iedereen kan aankloppen, maar vooraf een afspraak maken is wenselijk. Daarvoor kun je terecht op deze pagina van de website van Fysiotherapie Scholten.

Praktijk
Bij een volwaardige afspraak kom je bij een van de specialisten van Fysiotherapie Scholten in de praktijk. Deze volwaardige behandelingen vindt plaats op een praktijk locatie in Rosmalen en daarvoor wordt een behandeling in rekening gebracht. Afhankelijk van het type zorgverzekering, leeftijd en behandelgeschiedenis wordt deze wel of niet vergoed. Voor leden tot 18 jaar zijn de eerste 9 behandelingen gratis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven