Nieuwsarchief

Filter overzicht

Kaspar van Hulst kandidaat bestuurslid

www.ojcrosmalen.nl
Het bestuur heeft in Kaspar van Hulst een goede kandidaat gevonden voor de vacature voor bestuurslid ‘Sport en Samenwerking’. Op dit moment neemt Kaspar deel aan de bestuursvergaderingen en is hij zich aan het inwerken op de bestuursfunctie door gesprekken met direct betrokkenen. Bij de eerstkomende ALV zal hij vanuit het bestuur worden voorgedragen als kandidaat bestuurslid. Kaspar stelt zich graag kort voor aan al onze leden.

Mijn naam is Kaspar van Hulst. Recent heb ik mij kandidaat gesteld voor de vacature bestuurslid 'Sport en Samenwerking'. Voor velen ben ik wellicht geen onbekende bij OJC Rosmalen, maar toch stel ik mij graag kort voor..

Ik ben 46 jaar geleden geboren in 's-Hertogenbosch en sinds 21 jaar woonachtig in Rosmalen. Ik ben getrouwd en heb een zoon en dochter. In het dagelijks leven ben ik als bedrijfskundige werkzaam in de IT- en Telecom sector, waarvan de laatste jaren veelal in het buitenland. 

Mijn zoon voetbalt sinds zijn 5e jaar bij OJC Rosmalen en gaat na dit seizoen door naar JO-17. Zelf ben ik in 1992 op sportpark de Hoef bij de vereniging begonnen als begeleider en trainer van het G-elftal. Dit heb ik 11 jaar met veel plezier gedaan. Daarnaast heb ik een aantal jaren jeugd getraind en heb ik zelf in het 4e seniorenelftal en bij 35+ gevoetbald. 

De binding met OJC Rosmalen is altijd groot geweest maar helaas was het in verband met mijn werk niet mogelijk om een actievere rol te spelen bij de vereniging. Nu mijn zakelijke situatie is veranderd ben ik blij dat ik mij kandidaat heb gesteld voor de vacature bestuurslid. Met mijn kennis en ervaring draag ik de komende jaren graag bij aan de missie van OJC Rosmalen om een iedereen in een veilige omgeving op zijn/haar niveau met plezier te kunnen laten voetballen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven