Nieuwsarchief

Filter overzicht

Vrouwen 1 moet er nog tegenaan

www.ojcrosmalen.nl
Afgelopen zondag werd de laatste competitiewedstrijd helaas verloren. Hierdoor werd het feit dat OJC ROSMALEN Vrouwen 1 tweede is geworden dan ook niet opgemerkt. Toch betekent deze tweede plek dat er nog heel wat te halen valt voor de speelsters. Het aankomende weekend strijden ze nog voor promotie en alle support is welkom om 12.30 uur op sportpark De Groote Wielen.

Al een paar jaar grijpt VR1 mis op het kampioenschap. Ook dit jaar is nacompetitie weer de enige weg naar een hogere klasse. Met een verjonging en een goede aansluiting van een tweede team leek het erop dat de vrouwentak de rust had gevonden die het al een lange tijd nodig had. Toch gooiden blessures, gemiste kansen en verloren puntjes roet in het eten.

Niet alleen de competitie verliep aan de start voorspoedig. Ook in de strijd om de KNVB beker kwamen onze dames erg ver. De halve finale werd door middel van twee beslissende penaltyreeksen bereikt. Hierin was het echter FC Eindhoven AV VR2 dat er jammerlijk, maar terecht, met de winst vandoor ging. Een gelijkenis met de competitie waarin ook FC Eindhoven AV Vrouwen 2 zich met de titel beloonde. 

Vooruitkijkend pakt OJC Vrouwen 1 aankomende zondag de wedstrijd tegen NSVV FC Kunde VR1 op. Om 12.30 uur wordt er gespeeld op sportpark De Groote Wielen. Graag tot dan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven