Nieuwsarchief

Filter overzicht

Christ van Gaalen (62) overleden

www.ojcrosmalen.nl
Maandagmiddag bereikte ons het droevige bericht dat Christ van Gaalen diezelfde dag onverwacht is overleden. Elf jaar lang was Christ werkzaam bij OJC ROSMALEN als een van de beheerders van ons sportpark. Hij leerde in al die jaren heel veel OJC'ers kennen en iedereen kende hem.

Vanaf zijn aanstelling in de zomer van 2007 ontpopte Christ - van origine geen voetballer - zich tot echte OJC'er. Hij was de opvolger van René Kastelijn en ging destijds samenwerken met Sjef Smolders (de vader van Edwin). Saillant detail is dat Christ een volle neef was van Jan van Roosmalen, vele tientallen jaren onze beheerder op sportpark De Hoef. Hij was dan ook apetrots toen hij vorig jaar namens de familie het Rood-Zwarte Hart voor 'ome Jan' in ontvangst mocht nemen.

Christ stond bekend als een echte OJC'er, die iedereen van de club kende. Hierdoor werd hij dagelijks meerdere keren begroet in en rondom Rosmalen. 'Christ was Christ', zei iedereen. Met zijn aparte humor, die hij steeds herhaalde, en met het hart op de tong was hij een markante verschijning op ons sportpark. Als je Christ iets vroeg, kreeg je zelden als eerste het antwoord dat je wilde horen, maar vervolgens deed hij altijd wat er gevraagd werd. En dat wist iedereen.

Vaker overdag
De laatste maanden draaide hij wat minder diensten in de avonden en weekenden. Christ werd in overleg vaker overdag ingezet. Toen hij maandag niet op de club verscheen, werd (vergeefs) contact gezocht en daarna de politie ingeschakeld. Christ bleek in zijn eigen huis in Rosmalen te zijn overleden. Hij mocht slechts 62 jaar worden. De precieze doodsoorzaak is (nog) niet bekend.

OJC ROSMALEN wenst de familie veel sterkte met dit onverwachte verlies.
Wij geven iedereen de mogelijkheid om iets achter te laten in het condoleance-register.

Afscheid
Persoonlijk afscheid nemen van Christ kan op donderdag 31 mei van 18.30 tot 19.15 uur in het uitvaartcentrum van Cooperatie DELA, Rompertsebaan 48 te 's-Hertogenbosch.
De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op vrijdag 1 juni om 10.00 uur in de aula van crematorium Rosmalen, Oude Baan-Oost 170 te Rosmalen.

Correspondentieadres:
Marterhage 21, 5258 XL Berlicum


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven